Call us now: N/A

Extensions: Hertfordshire

Marshalswick Lane, St Albans

May 2011 - January 2012.

When clients fall out of love with a conservatory, what they really wanted was an extension with lots of light. 

So, a large rear extension/orangery was designed by Brunskill design to create a large dining area. Materials for the extension were sourced from various places including Holland fir the doors and Scotland for the natural stone paving.

The extension was complemented with the clients own design to the garden shere has also been much external hard landscaping that was carried out concurrently with the extension work.

The bespoke rooflight was supplied by Glazing Vision and has been featured on their website here.

Architect - Helen Brunskill

Brunskill Design

Brunskill Architects

Commenced May 2011

A large rear extension/orangery to create a large dining area. There will also be much external hard landscaping to complete the scope of works.

A large rear extension/orangery to create a large dining area. There will also be much external hard landscaping to complete the scope of works.

The entire ground floor area consists of a 225mm beam and block floor interior with an in situ concrete slab to the external patio areas.

 

 

 

The internal and external floor finishes were layed with a natural stone product so that the two surfaces are flush across the threshhold.